Escola Arrels | EXTRASCOLARS CURS 21/22
21218
page-template-default,page,page-id-21218,page-child,parent-pageid-20911,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

EXTRASCOLARS CURS 21/22

Aquí trobareu les diferents activitats que hem organitzat per aquest curs 21/22. Per poder fer la isncripció només cal que cliqueu damunt del títol de l’activitat que voleu realitzar i us dirigirà al formulari.

PLAY ENGLISH INFANTIL (P3-P5) COMPLERT

L’alumnat d’infantil manifesta gran interès envers les activitats d’aprenentatge que giren al voltant de la literatura infantil, les cançons, les danses, el món de la representació teatral, les titelles… Aquests elements són indispensables dins la nostra programació. La immersió és la millor manera de donar els primers passos en l’adquisició d’una nova llengua, per això, volem que les nenes i nens aprenguin l’idioma de manera natural i lúdica.

PLAY ENGLISH PRIMÀRIA (1r-6è) COMPLERT

La nostra programació segueix la línia lúdica a les seves classes per tal de desenvolupar la competència comunicativa dels alumnes en la llengua anglesa i introduir-los en el seu anàlisi potenciant l’ús creatiu. La llengua vehicular és en tot moment l’anglès. Els objectius es desenvolupen en un clima participatiu i engrescador. Mitjançant activitats didàctiques molt variades, desenvolupen habilitats lingüístiques.

EXPERIMENTACIÓ PLÀSTICA (P3-6è)

Ens empastifarem, ens embrutarem, descobrirem, lluitarem, conquerirem, aprendrem i xalarem!
Llenguatges i tècniques artístiques, un conte com a fil conductor, una aventura màgica, una experiència integral i integradora.

CIRC (1r-6è) COMPLERT

Consisteix en un espai lúdic i educatiu amb el circ com a eina de treball social i com a mitjà per treballar valors amb respecte, la solidaritat i la autosuperació.
El circ, amb la seva diversitat de tècniques, ens ofereix a més una àmplia gamma d’exercicis físics que ens ajuden a millorar la nostra coordinació i habilitat motriu amb una transferència directa cap a altres esports i exercicis de la vida quotidiana amb l’avantatge que permet personalitzar el nivell de dificultat per a cada individu dins d’un mateix grup.
Alhora, la perspectiva de poder fer un taller o performance de circ davant d’un públic afegeix la opció de superar les pors a expressar-se davant dels altres i de mesurar què i com ens expressem. Amb la descoberta de les diferents tècniques i el factor “sorpresa” d’una activitat desconeguda per els participants, s’aconsegueix que el grup s’impliqui en tot aquest procés de treball tècnic, d’experimentació i aprenentatge, fent de l’extraescolar de circ un espai amb gran capacitat per al desenvolupament personal.

ROBÒTICA (P4-6è) COMPLERT

Robòtica educativa per infants i joves