Escola Arrels | ÉSSERS MITOLÒGICS!
A la classe de la Menta estem investigant els éssers mitològics i hem descobert que en una de les classes de la comunitat de grans també fan el mateix projecte. Els vam enviar una carta escrita entre tots i els vam demanar que ens vinguin a explicar què estan treballant. Han vingut 3 companys en representació de la classe i ens ho han explicat molt bé! Es nota que ho havien preparat amb molt bona intenció, vam acabar encantats! Després de la visita, hem decidit que nosaltres treballarem 5 éssers mitològics (dracs, gegants, sirenes, unicorns i nimfes). De moment deixarem la mitologia grega, romana, celta o asteca pels més grans. Gràcies a la classe del Gessamí!
comunitat de mitjans, comunitat de grans, éssers mitològics.
19019
post-template-default,single,single-post,postid-19019,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

ÉSSERS MITOLÒGICS!

28 Feb ÉSSERS MITOLÒGICS!

A la classe de la Menta estem investigant els éssers mitològics i hem descobert que en una de les classes de la comunitat de grans també fan el mateix projecte. Els vam enviar una carta escrita entre tots i els vam demanar que ens vinguin a explicar què estan treballant. Han vingut 3 companys en representació de la classe i ens ho han explicat molt bé! Es nota que ho havien preparat amb molt bona intenció, vam acabar encantats! Després de la visita, hem decidit que nosaltres treballarem 5 éssers mitològics (dracs, gegants, sirenes, unicorns i nimfes). De moment deixarem la mitologia grega, romana, celta o asteca pels més grans. Gràcies a la classe del Gessamí!!