Escola Arrels | TREBALLEM PER AMBIENTS D’APRENENTATGE!!
Els nens i nenes de les Comunitats de Petits i Mitjans ja gaudim del treball per ambients d’aprenentatge! Tots els dies pels matins ens ajuntem durant una estona per aprendre, experimentar, jugar i gaudir dels set ambients diferents que tenim. Durant aquest temps, cadascun pot anar a l’ambient que més li cridi l’atenció i realitzar una de les seves propostes. Així doncs, tenim:  L’ambient de llenguatges: on podem escriure cartes, explicar contes o inventar històries amb titelles  L’ambient d’art per poder expressar-se a través de diferents tècniques artístiques i, també, poder conèixer alguns autors destacats com ara Miró, Kandisnky o Warhol.  L’ambient d’experimentació: on a partir de l’observació, la manipulació i el descobriment ens iniciem en el món científic.  L’ambient de joc simbòlic: un espai on hi ha diferents tipus de joguines que ens conviden a jugar i representar les accions de la vida quotidiana i del món dels adults.  L’ambient de pati: on podem jugar al aire lliure, fer polseres i descobrir coses a partir del nostre entorn.  L’ambient de matemàtiques: un espai on aprenem els misteris de la geometria, els números i la lògica de forma molt manipulativa i sensorial.  L’ambient de construccions: on hi ha tot tipus de material per construir, crear i dissenyar tot tipus d’edificis, carreteres i estructures.
ambients
20049
post-template-default,single,single-post,postid-20049,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

08 Feb TREBALLEM PER AMBIENTS D’APRENENTATGE!!

Els i nenes de les Comunitats de Petits i Mitjans ja gaudim del treball per ambients d’aprenentatge!

Cada dia al matí ens ajuntem durant una estona per aprendre, experimentar, jugar i gaudir dels set ambients diferents que tenim. Durant aquest temps, cadascun pot anar a l’ambient que més desitgi  i realitzar una de les seves propostes.

Així doncs, tenim:

  • A l’ambient de llenguatges podem escriure cartes, explicar contes o inventar històries amb titelles
  • A l’ambient d’art ens podem  expresar a través de diferents tècniques artístiques i, també, podem conèixer alguns autors destacats com ara Miró, Kandisnky o Warhol.
  • A lambient d’experimentació a partir de l’observació, la manipulació i el descobriment ens iniciem en el món científic.
  •  A l’ambient de joc simbòlic n hi trobem  diferents tipus de joguines que ens conviden a jugar i representar les accions de la vida quotidiana i del món dels adults.
  • A l’ambient de pati  podem jugar al aire lliure, fer polseres i descobrir coses a partir del nostre entorn.
  • A l’ambient de matemàtiques  aprenem els misteris de la geometria, els números i la lògica de forma manipulativa i sensorial.
  • A l’ambient de construccions hi trobem  tot tipus de material per construir, crear i dissenyar tot tipus d’edificis, carreteres i estructures.
Tags: