Escola Arrels | Entrada relaxada
“Bon dia”, “com estàs”, “hola, amics”, “em poso la bata solet... mira.. botó bonet, passa pel foradet”, “comença a refrescar, mira, pare, marquem el temps en aquesta estadística”, “aquí guardem les cantimplores i aquí la motxilla”, “em llegeixes aquest llibre? M’encanta”, “si jo fos el Patufet i estigués a la panxa del bou estaria realment mort de por”, “busquem a en Wally?”, “aquest conte serveix per aprendre a comptar i aquest ens ajuda a aprendre els noms dels colors”, “ja sé llegir paraules curtes!”, “vols que t’ensenyi la meva llibreta viatgera?”, “el meu àvi explica aquest conte diferent, és ben estrany”, “mira, al diari d’aula tenim una nova notícia!”, “aquestes il·lustracions són autèntiques obres d’art”, “ara miro un conte soleta, després amb el meu amic i el seu pare”, “quina emoció, com acabarà aquesta història?”, “ostres, al gat d’aquest conte li passa el mateix que a mi”... L’entrada relaxada és un tresor que valorem i cuidem amb molta estima.
comunitat de petits, entrada relaxada, llegir, contes
18325
post-template-default,single,single-post,postid-18325,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

17 Oct Entrada relaxada

“Bon dia”, “com estàs”, “hola, amics”, “em poso la bata solet… mira.. botó bonet, passa pel foradet”, “comença a refrescar, mira, pare, marquem el temps en aquesta estadística”,   “aquí guardem les cantimplores i aquí la motxilla”, “em llegeixes aquest llibre? M’encanta”, “si jo fos el Patufet i estigués a la panxa del bou estaria realment mort de por”, “busquem a en Wally?”, “aquest conte serveix per aprendre a comptar i aquest ens ajuda a aprendre els noms dels colors”, “ja sé llegir paraules curtes!”, “vols que t’ensenyi la meva llibreta viatgera?”, “el meu àvi explica aquest conte diferent, és ben estrany”, “mira, al diari d’aula tenim una nova notícia!”, “aquestes il·lustracions són autèntiques obres d’art”, “ara miro un conte soleta, després amb el meu amic i el seu pare”, “quina emoció, com acabarà aquesta història?”, “ostres, al gat d’aquest conte li passa el mateix que a mi”… L’entrada relaxada és un tresor que valorem i cuidem amb molta estima.