Escola Arrels | SORTIDA A MERCAPEIX
El passat dia 19 de desembre, els alumnes de CG's vam fer una visita a les instal·lacions de Mercapeix, a Barcelona. Vam veure diferents tipus de peixos, les seves característiques, com són per dins i els vam poder tocar! Vam aprendre moltes coses que no sabiem i vam fer activitats diverses al museu del Mercapeix. En concloure la visita, ens van convidar a un bon àpat preparat a base de productes del mar. Deliciós!
Comunitat de grans, sortida, excursió, Mercapeix
20011
post-template-default,single,single-post,postid-20011,single-format-gallery,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

11 Feb SORTIDA A MERCAPEIX

El passat dia 19 de desembre, els alumnes de CG’s vam fer una visita a les instal·lacions de Mercapeix, a Barcelona. Vam veure diferents tipus de peixos, les seves característiques, com són per dins i els vam poder tocar! Vam aprendre moltes coses que no sabiem i vam fer activitats diverses al museu del Mercapeix. En concloure la visita, ens van convidar a un bon àpat preparat a base de productes del mar. Deliciós!