Escola Arrels | EXTRAESCOLARS CURS 23/24
21218
page-template-default,page,page-id-21218,page-parent,page-child,parent-pageid-20911,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-7.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.1,vc_responsive

EXTRAESCOLARS CURS 23/24

Cal tenir en compte que:
– El període d’inscripcions és del 4 al 20 de setembre.
– Totes les activitats tenen una durada d’octubre a maig.
– Per a inscriure’s a les extraescolars és necessari que la família sigui sòcia de l’AFA de l’Escola Arrels i bé d’una altra AFA/AMPLA d’alguna escola del municipi de Santa Margarida i els Monjos.
– Totes les activitats de tarda tenen 15 minuts per berenar amb supervisió del monitoratge de l’activitat extraescolar.
– La inscripció a alguna de les extraescolars gestionades per l’empresa Sensación Activa (cuina, escacs, dansa moderna, pintura, teatre emocional i ioga), caldrà fer-la seguint els següents passos:

 • Per infants matriculats a l’escola Arrels es farà a través del TPV Escola: https://tpvescola.com/DirectLogin.aspx?eid=231 
 • Per a infants no matriculats a l’escola, caldrà enviar un email a l’AFA (afa.escola.arrels.monjos@outlook.es) indicant: escola, nom, cognoms i curs de l’infant i dia i hora de l’activitat escollida.


A continuació, es detallen les activitats extraescolars ofertes per l’AFA, el període de duració, la forma de pagament i el cost mensual de cada una.


🍳 CUINA
32€/mes

Aquesta modalitat permet a l’alumne descobrir el món gastronòmic, treballar una educació alimentaria sana, i posar-se en pràctica.

Treballaran amb aliments fàcils de manipular i d’alguna manera començaran a prendre responsabilitat i saber utilitzar els estris de cuina. El treball individual i en grups s’anirà alternant, els participants cuinaran amb pautes guiades per un monitor i farem servir diferents materials i aliments segons la recepta que toqui aquell dia. A més a més, es podran emportar els plats a casa!


🕺🏾 DANSA MODERNA
20€/mes
Aquesta disciplina és ideal per treballar la motricitat, així com per desenvolupar al màxim el sentit de l’oïda i el ritme. L’activitat de dansa moderna, vol ensenyar als participants a identificar el ritme de la música i moviments corporals, a través dels quals poder descobrir habilitats d’un/a mateix/a que abans desconeixia completament.
Els participants seran els protagonistes de l’activitat on els moviments i balls senzills i clars, s’aniran introduint de manera progressiva. L’activitat està orientada tant de manera individual, com en grup.


♟️ ESCACS
20€/mes

En aquesta activitat el que farem és conèixer les normes i estratègies bàsiques, per la qual cosa, en les primeres sessions el més important és assolir aquests continguts.
– Reconeixement de les peces i els seus noms. 
– Situació de les peces en l’escaquer. 
– Coneixement del moviment de cada peça i el seu valor.
Una vegada assolits, els infants aniran perfeccionant el joc i la tècnica, gràcies a l’experiència del joc.

La sessió es portarà a terme de manera dinàmica per poder mantenir a l’alumnat actiu i participatiu. A més a més, treballarem en equip, ja que han de fer memòria i adquirir habilitats, pel que si no ho sap un, ho sabran els altres, millorant així el seu aprenentatge.


🧘🏽 IOGA
20€/mes
En aquesta modalitat els participants exercitaran la seva respiració i aprendran a relaxar-se per fer front a l’estrès, resoldre situacions conflictives i millorar la falta de concentració, també es corregiran les males postures. A part el ioga els ajudarà en el seu llarg camí cap al domini físic i psicològic.
Per iniciar la sessió els participants estaran concentrats i relaxats. Es començarà per anar calmant la ment dels participants amb exercicis fàcils de relaxació. En aquesta modalitat practiquem les postures de ioga de forma divertida, és a dir, els exercicis s’introdueixen a través del joc. 


🎨 PINTURA
20€ material a l’inici de curs + 20€/mes
Pintar és una experiència creativa i artística, en aquesta activitat extraescolar es tracta d’oferir un espai on els nens i nenes puguin expressar-se, sentir i adquirir coneixements sobre la pintura i diferents tècniques de la modalitat. 
Treballarem trimestralment diferents temes i el treball individual i en grups s’anirà alternant. Els participants tindran plena llibertat en els seus projectes i utilitzarem diferents materials i textures tenint en compte l’estació de l’any en què ens trobem. Explicarem les tècniques que es fan servir i el seu origen per tal d’ajudar a la comprensió d’aquestes, prioritzant l’educació i els valors com a persones.


🎭 TEATRE EMOCIONAL
20€/mes
En aquesta activitat utilitzem la identificació, gestió i educació dels valors i emocions a través de les arts escèniques. No només parlem d’obres de teatre, sinó que potenciem els jocs creatius per millorar les seves habilitats socials, artístiques i emocionals i desinhibir les pors i les vergonyes, per aconseguir una bona autoestima i empatia.
Treballem amb activitats de descobriments guiats on els participants són els protagonistes. Per incrementar la motivació i la captació de l’atenció des de la infància, és important que els jocs tinguin una temàtica atractiva que els faci endinsar en un món de fantasia!


🤖 ROBÒTICA
Les inscripcions s’hauran de realitzar a través d’aquest formulari d’inscripció gestionat per l’empresa Robotix.

Robotix 0 (I4 i I5): 30€ matrícula + 31€/mes
Treball pedagògic multidisciplinari amb divers material LEGO Education pensat per als més petits. Els infants aprendran a treballar en equip, ser més creatius, millorar la seva expressió oral, adquirir coneixements de mecànica i tecnologia… i moltes coses més utilitzant diversos materials LEGO education (Coding Express, La gran granja, Creative Builder, Parc STEAM, Cubettos, etc.).

Robotix I (1r a 3r): 30€ matrícula + 37€/mes

Introducció a la robòtica amb LEGO WeDo i joc de màquines i mecanismes. Durant el curs els alumnes crearan i construiran el seu propi robot WeDo. Hauran de superar diferents reptes que els ajudaran a descobrir no només el món de la programació, sinó també el seu entorn, les màquines, la música i la narració. Intercalant amb el robot WeDo, construiran i analitzaran el funcionament de màquines i mecanismes amb un material adaptat a cada edat.

Robotix II (4t a 6è): 30€ matrícula + 37€/mes

Robòtica amb Lego Mindstorm Ev3, construcció i programació avançada. Els alumnes construiran i dissenyaran els seus propis robots, amb el que hauran de superar diversos reptes programant el seu robot. Aprendran a controlar el moviment del robot a través dels seus tres motors i a utilitzar els diferents sensors, tacte, llum, ultrasons i un giroscopi. L’’alta sensibilitat dels diversos sensors ens permetrà també introduir als infants i joves en el món de l’experimentació científica.


🔡 ANGLÈS
Les inscripcions s’hauran de realitzar enviant un email a l’empresa Hashtag Language School (hashtaglanguageschool@hotmail.com) i indicant la següent informació: nom escola, nom, cognoms i curs de l’infant i dia i hora de l’activitat.

Comunitats de petits (I3 i I4) i mitjans (I5 i 1r): 26€/mes
Aprendre anglès gaudint de llibres, cançons, programes de televisió, dibuixos animats i pel·lícules en anglès i comprendre continguts bàsics de l’anglès.

Comunitat de grans (2n i 3r): 25€/mes
Aprendre anglès gaudint de llibres, cançons, programes de televisió etc. i comprendre continguts bàsics de l’anglès a un nivell superior.

Comunitat sènior (4t i 5è): 25€/mes
Ajudar els alumnes a donar el primer pas cap a:

 • Entendre instruccions bàsiques i poder participar en converses senzilles.
 • Entendre avisos, instruccions i informació bàsica.
 • Completar formularis bàsics.


Anglès de 6è pre-institut: 25€/mes
És un curs enfocat a la preparació i reforçament per enfortir les competències de 1r ESO, en aquest curs es treballa:

 • Gramàtica ( Verbs irregulars, Temps verbals i conjugacions)
 • Comunicar-se en situacions de l’entorn.
 • Comprendre i utilitzar frases i expressions bàsiques.
 • Interactuar amb persones que parlin anglès.
 • Ampliació de Vocabulari.
 • Lectures extenses amb la seva comprensió.


Entra aquí per veure les condicions de les extraescolars per al curs 23/24:
Escola Arrels | Condicions extraescolars (escolaarrelsmonjos.com)